Ik zou mijn PC graag opgeschoond hebben, kunnen jullie dit doen?

Computerland biedt deze service niet aan, hiervoor kunt u wel terecht bij het zusterbedrijf Paradigit.

Paradigit biedt een service in de winkel aan om uw PC volledig op te schonen. Zo wordt Windows opnieuw geïnstalleerd met alle stuurprogramma's en updates. Aangezien dit een tijdrovend proces is kan dit niet direct aan de balie plaatsvinden. U zult het product dus achter moeten laten bij het filiaal.

Ook kunt u bij Paradigit terecht voor o.a. het inbouwen van een SSD schijf, de computer gebruiksklaar maken of het verwijderen van een virus.

Overzicht Paradigit filialen

Overzicht Paradigit diensten