Samsung Tab problemen

Als uw Samsung Tab niet meer opstart of oplaadt kan dit vaak verholpen worden door de tablet terug te zetten naar de fabrieksinstellingen of te resetten. Indien de tablet traag is kan dit o.a. worden veroorzaakt door apps die zijn geïnstalleerd en fouten bevatten. Ook hier is het resetten van de tablet vaak de oplossing.

Reset instructie
Houdt de aan/uit knop en de geluidsknop 10 seconden tegelijkertijd ingedrukt

Als de tablet helemaal leeg is geweest en u laadt hem daarna op, kunt u zo het beeld terugkrijgen. Mocht de tablet wel beeld geven maar vastlopen, dan adviseren wij de tablet terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Fabrieksinstellingen instructie

• Ga naar Instellingen
  • Kies Back-up maken en terugzetten
  • Kies Standaardgegevens herstellen
  • Kies Apparaat resetten
  • Kies Alles verwijderen

Gebruikershandleidingen
Samsung Galaxy TAB2
Samsung Galaxy TAB3
Samsung Galaxy TAB4

Mocht de tablet nu echt een hardwarematig defect tonen dan kunt u deze opsturen voor reparatie.