iCloud afmelden

Voor u een Apple product aanmeldt ter reparatie, dient u deze van iCloud af te melden. Indien dit niet is gebeurd, kan de reparatie niet worden uitgevoerd.

Om u te helpen met het afmelden van iCloud vindt u hieronder een kort stappenplan:

1. Schakel de iPad of iPhone uit via de aan/uit knop linksboven
  2. Ga naar www.icloud.com en log in met uw Apple ID (dit is het account dat u onder andere gebruikt voor de App Store)
  3. Klik Zoek mijn iPhone (ook uw iPad zal via deze functie worden opgezocht)
  4. Selecteer de iPad of iPhone
  5. Klik wis iPhone (indien u uw gegevens wilt bewaren kunt u eerst een back-up maken via iTunes)
  6. Klik Verwijder van ‘Zoek mijn iPhone’
  7. De iPad of iPhone is nu correct uit iCloud verwijderd en kan worden aangemeld ter reparatie