Een back-up maken

Om ervoor te zorgen dat al uw dierbare bestanden veilig bewaard worden, kunt u een back-up maken. Hierbij maakt u als het ware een reserve kopie van de bestanden die u wilt bewaren. Mocht er dan iets gebeuren met uw laptop of computer, dan heeft u altijd nog de back-up.

Op de tipspagina van Paradigit, het moederbedrijf, kunt u lezen wat de verschillende manieren zijn om een back-up te maken en wat u daarvoor nodig heeft.

Meer technische ondersteuning..